Hozzávalók:
10 db virsli
1 cs szeletelt bacon
20 dkg sajt
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
étolaj
1 ek szezámmag
Elkészítése:
A virsliket hosszában bevágjuk. A résbe egy vékony sajtszeletet teszünk.
A virsliket 2-2 szelet baconba tekerjük és a szokásos módon bepanírozzuk.
A panírozás előtt a zsemlemorzsába szezámmagot kevertem. Bő olajban kisütjük. Köret tetszés szerint.
Szezánmag lemaradt róla men volt itthon.
Kautz József receptjét készítettem el,
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.