fél kg trapista sajt,40dkg bécsi sonka,3 tojás,15dkg liszt,20dkg zsemlemorzsa,3dl olaj a sütéshez.
Tzaciki mártás:1db kigyóuborka,2gerezd fokhagyma,só,örölt bors,3 evkanál tejföl.
A sonkát félújjnyi vastagon felszelem,félbevágom és a kettő közé egy szintén félújjnyi szelet sajtot teszek,hústűvel összetűzöm és bepanirozom,lisztbe,tojásba,morzsába,és újra tojásba és morzsába mártom-ez a dupla panír,igy nem folyik ki a sajt.Nem túl forró olajban megkezdem a sütését.Papírtörlöre szedem,hogy az olajat felszívja.Köretként lehet rizzsel vagy burgonyával tálalni.
Tzaciki mártás:Az uborkát megmosom és héjával együtt lereszelem,sózom és várok egy kicsit mig levet ereszt,azt leszűröm és borssal,fokhagymapéppel és tejföllel ízesítem.Összekeverem és tálalásig a hűtőbe teszem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.