60 dkg sertéskaraj
20 dkg trappista sajt
20 dkg sonka
só, fűszerkeverék
40 dkg burgonya
4 dl étolaj a sütéshez
friss züldség a díszítéshez
A karajt hosszúkásra felszeleteljük ( 8 egyenlő szelet ), kiklopfoljuk, besózzuk, fűszerezzük és 2-3 órát pihentetjük.
A trappista sajtot, és a sonkát a húsra tesszük és egy másik szelet hússal betakarjuk.
Hústűvel körbetűzzük.
Roston megsütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, bő forró olajban kisütjük.
Friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.