A tésztához:
20 dkg liszt
1 csipet só
2 db tojás
3 dl tej
A töltelékhez:
30 dkg sonka
30 dkg trappista sajt
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:Bekeverjük a palacsinta tésztát és kisütjük a palacsintákat.A sonkát és a sajtot szeletekre vágjuk.
ElkészítésA palacsinták közepére teszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot majd felhajtjuk a palacsinta széleit.A kapott"kockát"bepanírozzuk és kisütjük.
Körettel vagy mártást /tartár,chilli,sajtmártás/ adhatunk mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.