1 kg sertés darált hús lapocka
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 tk piros paprika
1 kávés kanál őrölt bors
pici só
1 tojás
2 db zsemle
1 kis dobozos vagdalt hús
6 szelet gépsonka
6 szelet füstölt sajt
Szóráshoz
zsemlemorzsa
A Fasírthoz a darált húst a pici borsot ,sót 1 tojást ,piros paprikát ,3-4 gerezd fokhagymát ,a vízben beáztatott kinyomkodott 2 zsemlét és 1 kis doboz konzerv vagdalt húst jól össze keverem .Sütőpapírral kibélelt formába rakok egy réteget ,erre 2 sorban a sonkába bele tekert sajtot elhelyezem .
A többi darált keveréket a tetejére rakom ,úgy hogy aránylag közepén maradjanak a tekercsek.
Megszórjuk zsemle morzsával .
180 fokon egy órát így sütöm.
Egy óra elteltével kifordítom egy tepsire és ismét megszórom morzsával .
Biztosak lehetünk hogy mind két oldala jól átsült .Így még egy bő fél órát sütöm.
Amikor picit hűlt szépen szeletelhető.
Hozzá köretként javasolok krumplipürét ,de főzelékekhez is nagyon finom .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.