elmentve, szeretem az ilyen recepteket , ki fogom próbálni :)
6 db csirkecomb
1 cs.szeletelt bacon
20 dkg trappista sajt
2 fej vöröshagyma
szárnyas fűszerkeverék
majoránna
őrölt bors
só
1/2 dl étolaj
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk,befűszerezzük.Tegyük a hűtőbe egy fél órára.A sajtot lereszeljük.A vöröshagymát négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat nagyságuktól függően 2-3 szelet bacombe csavarjuk.A combokat tegyük tepsibe az olajjal.négybevágott hagymával.Öntsünk alá 1-1,5 dl vizet és lefóliázva süssük egy órát közepes lángon.Vegyük le a fóliát és a sütőbe visszatéve süssük addig amig a bacon pirulni kezd majd szórjuk rá a sajtot és 8-10 perc alatt süssük pirosra.
Burgonyapürét készítettem hozzá de más körettel is finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.