Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Sajtos-sult padlizsanos penne

felvitel dátuma: 2014-11-30 12:26:14       mai nézettség: 3       nézettség: 1154
részletes recept
Sajtos-sult padlizsanos penne
Hozzávalók 1 személyre:
1 csomag penne teszta 1 padlizsan So Petrezselyem Besamel: liszt,vaj,tej,szerecsen dio,orolt bors Padlizsan sutesehez: olaj Tetejere: 15-20 dkg reszeltsajt : trapista Fustoltsajt Diszites: aprora vagott petrezselyem Jenai kikenesehez: vaj vagy margarin
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
Enyhen sos vizben keszre fozzuk a pennet,majd leszurjuk es csepegtetjuk. A megtisztitott padlizsan 2 veget vagjuk le ,majd vagjuk fel nagyobb kockakra a padlizsant.Sozzuk meg,majd bo forro olajban sussuk pirosra.Mikor megsult papirkeztorlore teve itassuk fel a folosleges zsiradekot. Keszitsuk el a besamelt a szokasos modon liszt,vaj es tejbol.Izesitsuk szerecsen dioval es orolt borssal. Egy hoallo talat kenjunk ki vajjal vagy margarinnal es tegyuk bele a megfott es lecsepegtetett pennet,a sult padlizsant,szorjuk meg keves aprora vagot petrezselyemmel .Ovatosan nehogy osszetorjuk a padlizsant forgassuk ossze,majd locsoljuk meg a csomomentesre kevert izesitett besamellel.A tetejet szorjuk meg bosegesen reszeltsajttal . 200-220 fokos sutoben sussuk pirosra. Meg melegen talaljuk.Talalasnal szorjuk meg a tetejet aprora vagott petrezselyemmel. Mivel a tesztat sos vizben foztem es a padlizsant sutes elott besoztam , ezert a sutoben valo suteshez nem soztam! Minnel tobb a reszeltsajt annal finomabb
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*