1 csomag leveles tészta
40 dkg tejszínes spenót pogácsa ( kb.3/4 kg friss spenót)
1 dl főző tejszín
25 dkg túró
4 db + 3 db tojás, 3 dkg reszelt parmezán sajt
só,bors, kiskanál kakukkfű és vaj a tepsi kikenéséhez
A spenótot és a fagyasztott tésztát hagyom kiolvadni.A tepsit vajazzuk.Lisztezett deszkán nyújtsuk ki a tésztát megfelelő méretűre,majd tegyük a tepsibe,a széleit pedig húzzuk fel az oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt.A felvert tojásokkal 4 db. a parmezán sajttal keverjük össze majd fűszerezzük .sóval borssal és kakukk fűvel.
A masszát öntsük a tésztára.Maradék tésztával díszithetjük és kockázzuk.3 részre tészta rózsát rakok és 3 részbe vígyázva csak a tojás sárgáját rakom.
Előmelegített sütőben kb.30' sütőm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.