Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 8 csütörtök Mihály, Győző névnapja

Főoldal » Sajtos,baconos virsli szezámos bundában

felvitel dátuma: 2011-08-11 18:29:26       mai nézettség: 5       nézettség: 2563
részletes recept
Sajtos,baconos virsli szezámos bundában
Hozzávalók 6 személyre:

1/2 kg mirelit leveles tészta

6 db virsli

12 szelet bacon

15 dkg trappista

1 tojás

szezámmag

A mártogatóshoz:

1 dl ketchup

2 evőkanál mustár

1 fej vöröshagyma

1 db chili paprika

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A tésztát felengedjük, ha nem lapokban van akkor vékonyra kinyújtjuk és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően. A hagymát és a chilit apróra vágjuk.

 Elkészítés: A virsliket hosszában bevágjuk. A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk. A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük. A szószhoz: A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*