1 csomag tészta (maradék tészta is jó, csak meg kell melegíteni)
1 voroshagyma
200 g sonka/sonkás szalámi
3 db tomlos sajtkrém
150 ml tej
olaj
só
A tésztát hagyományos módon elkészítjuk. Ezalatt az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a kockákra vágott sonkát, majd a sajtot és hagyjuk elolvadni. Végul beleontjuk a tejet, hagyjuk, hogy felforrjon. A tésztát elkeverjuk a sajtos mártással és ízlés szerint megsózzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.