Szuper, nagyon tetszik a recept! Ügyes vagy! A videó is nagyon tetszik.
50 dkg BL/80 -as kenyérliszt
1 evőkanyálnyi só
2,5 dkg friss élesztő
1 evőkanálnyi libazsír,
kb 10-15 dkg reszelr trapista sajt
kb 2,7 dl langyos víz
1 ora alatt előkészítés + kelesztés idő
A kenyérlisztet keverőedénybe tesszünk,hozzáadjunk a sót, az olvasztott libazsírt, majd belemorzsoljunk a friss élesztőt, és hozzáöntjünk a langyos vízet. Az egészet egynemű tésztává gyúrjünk és konyharuhával letakarva, langyos helyen a duplájára kelesztjünk.
/Szoktam mikróban pihentjünk meleghelyen/
A megkelt tésztát lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjunk és hasábosra daraboljunk,a tetejéjüket megszórjunk a reszelt trapistasajttal.A stnglikat sütőpapírral bélelt tepsire fektetjünk,konyharuhával letakarjunk,ujból kelesztjünk.
kb 190-200 ° c-os sütőben fél oráig sütjünk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.