Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Sajtos sonkás roláda

felvitel dátuma: 2013-03-29 00:41:24       mai nézettség: 1       nézettség: 5049
részletes recept
Sajtos sonkás roláda
Hozzávalók 1 személyre:

40 dkg eidam sajt 12 szeletbe+5 dk reszelt
8 nagy szelet sonka+10 dkg kockára vágva
25 dkg vaj
1 doboz lunex sajt
kápia paprika kockára vágva
2 db kockára vágott fôtt tojás
petrezselyem zôld
vegeta

Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

Papírral vagy alufóliával bélelt tepsire rakjuk a sajt szeleteket éshiányos helyen reszelt sajtal megszórjuk.
Meleg sütőbe tesszük kb. 3 percre mikor összeolvad kivesszükhülni hadjuk.
A kihült sajtról levesszük a papírt
Kikeverjük a vajat a sajtal vegetával izesítjük.
Megkenjük vele a sajtot és rárakjuk a sonka szeleteket.
Azután  hozzákeverjük a vajmasszához a a kockára vágott sonkáttojást paprikát és a petrezselyem zôldet,
Rákenjuk a sonkára és szorosan feltekerjuk.
Hűtőbe tároljuk.
1 óra múlva szeletelhetô.

Szakács: Brenkus Klára


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Makány Aranka 2013 március 30

Klára! Elkészítettem, nagy sikere volt.Köszönöm a receptet!

0/10 Brenkus Klára 2013 április 1

Aranka ôrulôk ,hogy sikerult és izlett .Szivesen megosztom veletek az amatôr tudásomat.Sok mindent készitettem a férjem 60 -sára februárba sajnos akkor nem volt idô fényképezésre meg felrakásra.

10/10 Puskás Mária 2013 április 2

Nem hiába mondják hogy jó pap is holtig tanul,mert én főzni szoktam a sajtot. Egy kérdésem lenne: a felmelegítés után nem kell kinyújtani?

0/10 Brenkus Klára 2013 április 5

Mari nemkell nyújtani szépen egybeolvad és idôt spórolsz.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*