Klára! Elkészítettem, nagy sikere volt.Köszönöm a receptet!
40 dkg eidam sajt 12 szeletbe+5 dk reszelt
8 nagy szelet sonka+10 dkg kockára vágva
25 dkg vaj
1 doboz lunex sajt
kápia paprika kockára vágva
2 db kockára vágott fôtt tojás
petrezselyem zôld
vegeta
Papírral vagy alufóliával bélelt tepsire rakjuk a sajt szeleteket és a hiányos helyen reszelt sajtal megszórjuk.
Meleg sütőbe tesszük kb. 3 percre mikor összeolvad kivesszük, hülni hadjuk.
A kihült sajtról levesszük a papírt.
Kikeverjük a vajat a sajtal vegetával izesítjük.
Megkenjük vele a sajtot és rárakjuk a sonka szeleteket.
Azután hozzákeverjük a vajmasszához a a kockára vágott sonkát, tojást paprikát és a petrezselyem zôldet,
Rákenjuk a sonkára és szorosan feltekerjuk.
Hűtőbe tároljuk.
1 óra múlva szeletelhetô.
Klára! Elkészítettem, nagy sikere volt.Köszönöm a receptet!
Aranka ôrulôk ,hogy sikerult és izlett .Szivesen megosztom veletek az amatôr tudásomat.Sok mindent készitettem a férjem 60 -sára februárba sajnos akkor nem volt idô fényképezésre meg felrakásra.
Nem hiába mondják hogy jó pap is holtig tanul,mert én főzni szoktam a sajtot. Egy kérdésem lenne: a felmelegítés után nem kell kinyújtani?
Mari nemkell nyújtani szépen egybeolvad és idôt spórolsz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.