1 cs Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
20 dkg gépsonka
20 dkg szeletelt gomba
20 dkg mozzarella sajt ( reszelt )
kakukkfű, só ízlés szerint
paradicsom díszítéshez
ketchup
A Tante Fanny pizzatésztát kivesszük a hűtőből felhasználás előtt 10 percel.
A tésztát kitekerjük, majd a sütőformát megfordítva rányomjuk ( mint a pogácsa szaggótónál )
A kör alakú tésztát belehelyezzük a formába ( papírostól )
A megmaradt tésztát szélénél megvastagítjuk a formában levő tésztát.
A sütőt előmelegítjük.
A tésztát megkenjük ketchuppal, majd ráhelyezzük az apróra vágott tölteléket. ( sonkát, gombát reszerlt sajtot )
Megfűszerezzük, és a paradicsomot vékony szeletekre vágva ráhelyezzük.
És betesszük a kb 190 C fokos előmelegített sütőbe.
Esetleg tűpróbát is lehet végezni, ellenőrzésként, hogy megsült e a tészta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.