Nagyon guszta és finom !
1,3 kg csirkemell 40 dk oravai szalonna vékonyra szeletelve 40 dk reszelt sajt,4-5 tojás és 30 dk sonka szeletelve,1 dl tej ,vegeta
A csrikemellet kiklofolni és vegetás kevés fokhagymaporral tejbe rakjuk 1 órára,A torta alaku kuglofsütőt kibéleljük a szeletelt oravai szalonnával aztán a szeleteket lisztbe kivert tojásba forgatjuk és a sajtba aztán körbe rakjuk ,betakarjuk a sonka szeletekkel és újból a húst és fojtatjuk mig elnem fogy minden hozzávaló.Aztán a szalonna szeletekkel betakarjuk és 200 fokos sütőbe alufóliával letakarva sütjük kb 1,5 órát aztán kiveszük és kiboritjuk egy tepsire és még visszatesszük a sütőbe kicsit piruljon meg a teteje.Nagyon finom , kiadós és mutatatós .Már készítettem kicsontozott csibe combokból is az még szaftosabb.Hidegen is tálalható szépen lehet szeletelni bármilyen ünnepi asztalra nagyon gusztusos és hidegen is tálalható.Ha nagyobb a torta kuglofsütő akkor abba 1.5 csibemellet használok és a többi hozzávalót 10 dk -val emelem .Sajtos sonkás csirkemell kuglofsütben
Nagyon guszta és finom !
Nagyon guszta és finom !
Nekem egy kérdésem lenne először is. Milyen az az oravai szalonna? Ismerem ezt a receptet, de bacon szalonnával.Lehet hogy buta vagyok, de nem hallottam még erről a szalonnáról, ha olcsóbb mint a másik akkor azzal is el lehet készíteni. Nekem nagyon ízlik, már sokszor megcsináltam.
...ez nagyon finom és mutatós recept...mentettem, köszi :)
Orulok hogy tetszik és izlik mindnyájatoknak.Nálunk Szlovákiában oravai szalonna a neve
Az Oravai szalonna az olyan mint itt magyarországon a császár szalonna, vagy a bacon!
Ismertem a receptet, csak kicsit másképpen készitve.Igy is el készitettem és nagyon finom.Ez a változata elkészitve nagyon fincsi.
ez nagyon finom.
Tényleg nagyon finom ünnepi asztalra való,megbolondíthatod a sajtot fele füstölt,fele trappista arányban!Még egy kis tejfölt szoktam a rétegek közé tenni!!!
nagyon finom
Hát ez valami finom lehet szinte osszefutott a nyal a saszajamba nyelek meg nyelek de kiprobalom biztosa, koszonom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.