25dkg Trappista sajt
50 dkg liszt
3 dkg élesztő
1 csapott evőkanál só
30 dkg Ráma
2 dl tejföl
1 mk kristálycukor
3 db tojás sárgája
Kömény
pirospaprika
étolaj
A tejföl felébe pici cukorral felfuttatom az élesztőt. A Rámát elmorzsolom a lisztel, belekevrem a sót, a sajt felét lereszelem és azt is hozzá adom. Ezután teszem hozzá a tojást és az élesztőt. Ha szükséges tejfölt adhatunk hozzá!! 20 percet pihentetem. A nyujtódeszkát étolajjal megkenem, és kinyújtom a tésztát. Megkenem a tejföl másik felével, amibe egy pici pirospaprikát keverek. Ezután izlés szerint megszórom köménnyel és a sajt másik felét ráreszelem.
Derelyevágóval vékony csíkokra vágom, közepes lángon aranysárgára sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.