Nagyon guszta!:))
Tésztához:1kefír vagy 1 doboz savanyú tejföl
1 élesztő,1dl tej 1 ek cukor
1dl olaj,70dkg liszt /35dkg finom-35dkg rétes/
3 egész tojás
Töltelékhez:25dkg ráma,1ek só,
30dkg eidam sajt
A hozzávalókból tésztát gyúrunk ,henger formára sodrom,9 felé vágom.Aztán 3 lappal dolgozom egyszerre,kerek késfok vékonyra nyujtom a tésztákat a alsót és közepsőt megkenem a sós margarinnal majd megszórom reszelt sajttal,a harmadik lapot ráhelyezem a tetejére és 16 felé vágom.
A szélesebb végétől feltekerem kifli formára.Szilikon sütőlapra rakom a kifliket,hagyom még szobahőmérsékleten kelni 1 órát aztán előmelegített sütőben megsütöm.Előtte még lekem a kifliket tojássárgájával és úgy rá a reszelt sajtot vagy szezám magot.
Ebből az adagból 60dtb sajtos kifli van.Én már
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.