Az egyik kedvenc ételem, én is így készítem.
* 1 kg karfiol
* 10 dkg zsemlemorzsa
* 1,5 dl tejföl
* 10 dkg reszelt sajt
* margarin
* só
A rózsáira szedett karfiolt gőzben vagy forró, sós vízben főzd meg, szűrd le.
Egy tűzálló tálat kenj ki margarinnal, szórd meg a zsemlemorzsa felével, és oszd el rajta a karfiolrózsákat. Sózd meg, szórd be a maradék zsemlemorzsával.
Öntsd rá a kikevert tejfölt, szórd meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 40 percig süsd.
Köretnek kiváló.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.