Ügyes. Ezt én is elkészítem. Tuti sikere lesz és fincsi is.
A csirkemellet ízlés szerinti vastagságú csíkokra vágjuk, és megsózzuk.
A panírozáshoz a mennyiséget a csirkemell mennyisége határozza meg.
Hozzávetőlegesen 2 tojáshoz kb 1 kis fej vöröshagyma kell.
A hagymát nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük, és összekeverjük a tojással, sózhatjuk borsozhatjuk.
A sajtot a zsemlemorzsához keverjük.
A csirkemell csíkokat bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa és forró olajban kisütjük.
A megmaradt tojás sem vész kárba:
összekeverjük a sajtos zsemlemorzsával és így a prézlit is kisütjük.
Bármilyen körettel fogyasztható (és sültkrumplival és céklával tálaltam).
Készíthetünk hozzá tartár mártást is.
Akár TV nézős nasinak is készíthetjük a nagyon vékonyra vágjuk a húst.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.