Ezt én is szoktam csinálni :-)! Fincsi!
Ezt el lehet készíteni filézett csirke felsőcombból és filézett csirkemellből. Nekem a csirkemell a kedvencem, mivel egyedül voltam itthon, ezért csak ekkora adag készült.
A húst megtisztítom, a csirkemellfiléket vékonyabb szeletekre vágom. Besózom, hagyom picit állni. Egy jénai tálat kivajazok, majd a panír dolgokat előkészítem. A panírozás sorrendje liszt (hajdinaliszt), tojás, reszelt sajt. A hússzeleteket panírozom a fenti sorrendben és a jénai tálba rakodom egymásra. A végén 2 tojást összekeverek egy kevés tejföllel és leöntöm, ezt lehet tojást összekeverek egy kis sajttal és azzal leöntöm. Lefedem a jénait alufóliával vagy a tetejével és előmelegített sütőben lassan megsütöm. Mielőtt kész, tehetünk rá még pici reszelt sajtot a tetejére. Utána szeletelhető. Köretnek én paradicsomot és paprikát ettem, de bármi lehet.
Ezt én is szoktam csinálni :-)! Fincsi!
Henikém, nagyon szép és nagyon finom.
Nagyon jó!Gusztusos!
Kár, hogy csak kis szeletet tudtam megmutatni belőle, most egy személynek készítettem, amúgy tényleg nagyon fincsi.
Egyszeru és gondolom laktatos! Gratulàlok! Vacsorànak sem lehet rossz....
Igen laktató, vacsira is jó, de nálunk nem szoktunk főtt ételt enni vacsira.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.