Nagyszeru recept, gyonyoruen néznek ki a tányéron. Gyorsabban elkészul, mint a kelt tészta, a héten biztosan kipróbálom.
A tésztához:
25 dkg finom liszt
12,5 dkg margarin
1 cs.sütőpor
1 dl hideg tej
só
A töltelékhez:
12,5 dkg margarin
25 dkg trappista sajt
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A margarint elmorzsoljuk a liszttel,hozzáadjuk a sót,sütőport és a tejet.Begyúrjuk a tésztát és három egyenlő nagyságú gombócot formázunk belőle.A margarint összegyúrjuk a sajttal,sóval,borssal és szintén három részre osztjuk.
Elkészítés:A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk,rákenjük a sajtos tölteléket és felgöngyöljük.A rudakat ujjnyi vastag karikákra vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.Előmelegített sütőben 25-30 perig sütjük.
Gyors vendégváró falatok.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.