Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Sajtos bundáskenyér

felvitel dátuma: 2011-06-08 10:01:01       mai nézettség: 1       nézettség: 1431
részletes recept
Sajtos bundáskenyér
Hozzávalók 1 személyre:

4 szelet kenyér

2 dl tej

3 db tojás

10 dkg trapista sajt

olaj a sütéshez

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A kenyérszeletet bemártjuk a tejbe/nem kell áztatni, csak gyorsan megfordítva is megmártani, mert ha túl sok tejet iszik fel a kenyér, akkor elszakad, /,azután a tojásba, / itt jól mártogassuk meg/, azután tegyük a már jól felmelegített, forró olajba.

Amig sül az alsó oldala, addig a felsőre trapistasajtot reszelünk. Érdemes egy kanállal a forró olajat rászedegetni a sajtra, ezáltal segíteni, hogy ráolvadjon-rátapadjon- a kenyérre, hogy amikor megfordítjuk a szeletet, ne essen le a kenyérről a reszelt sajt az olajba.

Az illata is nagyon finom.

Szakács: Kercsike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*