4 szelet kenyér
2 dl tej
3 db tojás
10 dkg trapista sajt
olaj a sütéshez
A kenyérszeletet bemártjuk a tejbe/nem kell áztatni, csak gyorsan megfordítva is megmártani, mert ha túl sok tejet iszik fel a kenyér, akkor elszakad, /,azután a tojásba, / itt jól mártogassuk meg/, azután tegyük a már jól felmelegített, forró olajba.
Amig sül az alsó oldala, addig a felsőre trapistasajtot reszelünk. Érdemes egy kanállal a forró olajat rászedegetni a sajtra, ezáltal segíteni, hogy ráolvadjon-rátapadjon- a kenyérre, hogy amikor megfordítjuk a szeletet, ne essen le a kenyérről a reszelt sajt az olajba.
Az illata is nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.