6 sz karaj , 6 sz sonka felvágott , 6 sz trappista sajt , kevés tej , fokhagymás só . liszt , 2 tojás , zsemle morzsa a pnírozáshoz , olaj a sütéshez .
50 dkg tisztított burgonya , kevés margarin ,és tej
A hús szeleteket ki kloffolom fokhagymás tejben 1-2 órát áztatom .
Le öntöm a tejet és minden szelet húsra teszek 1 sz sonka felvágottat . 1 sz sajtot ketté hajtva a hús hél oldalára teszem . Rá hajtom a hús másik részét és duplán panírozom . Bő forró olajban, első oldalát le fedve ,lassú tűznél sütjük .
Közben a burgonyát sós vízben meg főzzük . Ha kész leszürjük ,össze törjük , és a margarinnal ,tejjel jól ki kavarjuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.