30 dkg trappista sajt
1 db tojàs / közepes/
1 púpozott evőkanàl finomliszt
6 dl napraforgó olaj /sütèshez/
1.
A sajtot egy tàlba reszeljük.
Hozzàadjuk a lisztet a tojàst.
Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeàll.
2.
Kisebb gólyokat formàzunk, utàna rudakkà sodrunk a kezünkkel.
3.
Olajat forrósítunk, és a krokketeket óvatosan beleengedjük a màr forró olajba.
4.
Közepes làngon szép vilàgos barnàra sütjük.
A sütés elején szeretnek összekapaszkodni, ezért jobb, ha egyszerre csak 4-5 darabot sütünk és pàrszor megmozgatjuk őket.
5.
Konyhai papírtőrlőre szedjük, hogy lecsöpögjön a felesleges olaj.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.