Nagyon ötletes, ügyes dolog.
40 g reszelt parmezán
A sajtot durvára reszeljuk. Egy nagyobb serpenyot szárazon felhevítunk és a kupac sajtot egyenletesen eloszlatjuk a serpenyo kozepén, torekedve már most a 9-10 cm átméroju kor kialakítására. A sajtból a zsír elkezd kisulni, majd pár perc elteltével annyira osszeáll/megkeményedik, hogy egy lapáttal óvatosan alányúlva megfordíthatjuk és a másik oldalát is átsutjuk (ez már kevesebb idot vesz igénybe). Amikor aranyszínu a sajtpalacsinta mindkét oldala, kivesszuk a serpenyobol és egy lefelé fordított betottes uveg tetejére tesszuk és lefelé hajtjuk a széleket, ezáltal tálacskát formálva. Néhány pillanat alatt megkeményedik a fricó és leemeljuk a sablonról.
Ebben tálalhatjuk a salátát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.