Szuper!Mentettem!
A húst 3-4 dkg-os szeletekre vágjuk a TW Hentes Késsel, sózzuk, borsozzuk, és a Mesterszakács Nyeles Serpenyőben, olajban kisütjük.
A kukoricát a visszamaradt olajban rövid ideig megforgatjuk, hozzáadjuk a tejszínt, és ha felforrt hozzákeverjük a sajtot.
Állandó keverés mellett megvárjuk, hogy a sajt felolvadjon, majd visszatesszük az elősütött húst. Rövid ideig együtt pároljuk.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.