Nahát Anita! Ez olyan finom, nagyokat nyeltem, miközben olvastam. Hát, ha egyszer sok időm lesz megcsinálom. Gratulálok!
16 szelethez:
Az égetett tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Én 5 dl tejszínt vertem fel, de még a habrózsákhoz kellett pluszban. Lehet, hogy gazdagon díszítettem a torta tetejét :-)!
Láttam olyan változatot is, ahol a kis fánkocskákat megtöltötték krémmel, szerintem úgy még finomabb.
A recept Lajos Mari: 66 torta c. könyvéből való.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.