Hozzávalók 6 főre
1 póréhagyma, vagy V hagyma, 2 sárgarépa, 2 – 3 krumpli, ételízesítő, só, 25 dkg kelbimbó, kis fej karfiol, 1 csipet sáfrány
Elkészítés: |
A karfiolt rózsáira szedtem, további kisebb darabokra vágtam, egy edényben felengedtem vízzel, amihez kevés ecetet adtam (így később nem fő szét, és ha volna benne, a bogarakat is kiáztatja). A póréhagymát megmostam karikáztam, kevés olivaolajra dobtam a répával együtt amit felkockáztam, és fedő alatt együtt pároltam.. |
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.