A paradicsomokat megmossuk és felkockázzuk a TW Új Generációs Szeletelő Késsel. A 3 literes Konyhaművész Pro Tálban összekeverjük a tojásokat, az olajat, a sáfrányt, a sót, a frissen őrölt borsot, a lisztet és a sütőport.
A parmezán vagy a gouda sajtot a Konyhai Malommal lereszeljük és hozzáadjuk a keverékhez. A Szilikon Király formába tesszük a tészta 1/3 részét, rászórjuk a kockákra vágott paradicsom felét, a pesto felét, majd ismét tészta következik, paradicsom és pesto. Végül a maradék tésztával befedjük, és a tetejére rászórjuk a fenyőmagot.
Előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
Langyosan vagy hidege tálaljuk.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.