Tésztához:
Krémhez:
A tojássárgákat a vizzel és a porcukorral jól elkeverjük, majd belekeverjük a többi hozzávalót és sütőpapirral bélelt tepsiben sütjük.
Ha kivettük a sütőből, feltekerjük egy konyharuhával, és hagyjuk kihűlni.
Utána a következő krémmel kenjük.
A két tojást jól elkeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a meglangyositott tejet és vaniliás cukrot, s gőz fölött sűrűre főzzük.
(Én lábosban szoktam, lassú tűzön, igy gyorsabb).
Ha kihűlt, akkor belekeverjük a habosra kevert margarint, a diót és a rumot.
Én csak úgy hivom, mennyei diós-krém.
Jó étvágyat kivánok!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.