1 tepszi kész piskótalap
2 csomag pudingpor
1 margarin
1 dl rum ( ha gyerek is eszik belőle rum aroma ),
5 dkg kókusz
tejszínhab
Sütsz egy sima piskótát, közben 2 csomag pudingport megfőzöl egy margarinnal és rummal ( rumaromával ), de hígabbra, mert ha kész a piskóta azt félbevágod, a felső részét beleaprítod a pudingba, és a robotgép dagasztójával pépesre kevered.
Ezt a pépes masszát rákened a piskótalapra, felkockázod, és meghinted kókusszal.
Ennyi az egész.
Nagyon laktató, finom és mutatós is.
Ráadásul kiadós is ahogyan látod.
Én sütőpapírral sütöm a piskótát, mert így ki tudom emelni a tepsiből, és nem ragad le soha sem.
De variálhatod is úgy, hogy a piskóta a csokis, vaníliapudigot főzöl ki és abba kevered bele a piskóta tetejét, és akkor kakaóporral hinted meg, vagy tortadarával.
A pudingpor bármilyen is lehet.
Még epres is, és akkor tejszínhabbal is eheted.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.