3 db tojás
fl cs sütőpor
1 vaniliás cukor
15 dkg cukor
3 púpos evk nagyit liszt
a krémhez valók
4 evk lekvár
1 kis doboz töltött csokis tallér
1 csoki puding
10 dkg margarin
3 dl tej
3 evk cukor
fél dl rum aroma
1 cs tejszinhabpor
1,5 tej
kicsi csoki dara.
A tojásokat külön fel verjük,hozzá adjuk a sárgájához a cukrott,a fél sütőport,és a lisztet,majd piskótát sütünk egy 20x30 as tepsiben,forró sütőben,közben a pudingot meg főzzük,és a margarint még melegen bele keverjük,és így hagyjuk teljesen ki hülni. A tallérokat félbe szeljük,és a piskótánkat ketté szeljük,és a lekvárral az alsót meg kenjük,és erre rá osztjuk a félbe vágott csokis tallért,.A tejszinhabport másfél dl tejben fel verjük,és a felét a ki hült pudingba keverjük,óvatosan,és a fél dl rum aromát,avagy rumot",és és ezzel a krémmel a tallér tetejét be vonjuk teljesen,és a piskóta másik laját rá teszük a krémre és a maradék teszinhabbal be símítjuk,és csoki darával díszítjük!És kész,jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.