Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Rumos meggyleves

felvitel dátuma: 2011-02-08 13:05:45       mai nézettség: 3       nézettség: 2352
részletes recept
Rumos meggyleves
Hozzávalók 4 személyre:
meggy: 50 dkg
tejföl: 2 dl
liszt: 1 evőkanál
tej: 2 dl
rum: 1 dl
cukor: 10 dkg
fahéj: csipetnyi

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A meggyet kimagozzuk és tejjel elkevert cukros vízben felforraljuk.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejfölben és behabarjuk vele a levest.
Fahéjjal ízesítjük, majd kihűtjük. Felöntjük a rummal és jégbe hűtjük.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*