Elkészítés A Friss körtét megpucoljuk gerezdekre vágjuk. A sütő rummal meglocsoljuk és addig hagyjuk ebben állni amíg elkészül a tésztánk ,addig megszívja magát . A margarint kikeverjük a cukorral, vanillincukorral, tojásokkal és a rum aromával majd belekeverjük az 1 dl tejet. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a masszához adjuk. A tészta 1/3-át egy kivajazott kuglófformába öntjük és ráhalmozzuk a feldarabolt rumos körtét ,amit lecsepegtettünk elötte . A maradék tésztába belekeverjük a kakaóport és egy pici tejet, majd a körte tetejére öntjük. Majd mehet a sütőbe közepes hőfokon megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.