20 darabhoz
Hózávalok:
50 dkg gesztenye massza
5 dkg porcukor
1 kávéskanál rum
10 dkg rumos megy
10 dkg étcsokoládé
1 kávéskanál étolaj
Elkészitése:
A gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal jól összekeverem majd egyforma darabokra osztom.
Mindegyik darab közepére egy-egy szem kimagozott rumos meggyet teszek, majd golyóvá formázom öket.
A tört étcsokoládét gőz fölött felolvasztom.
A felolvasztott csokoládémasszában meg forgatom a rumos gesztenyegolyókat. Ha meg megfagyott rajta a máz, tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.