Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Rumos Gesztenyegolyó

felvitel dátuma: 2013-04-10 21:25:05       mai nézettség: 1       nézettség: 1526
részletes recept
Rumos Gesztenyegolyó
Hozzávalók 4 személyre:

20 darabhoz
Hózávalok:
50 dkg gesztenye massza
5 dkg porcukor
1 kávéskanál rum
10 dkg rumos megy
10 dkg étcsokoládé
1 kávéskanál étolaj

Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

Elkészitése:
A gesztenyemasszát a porcukorral és a rummal jól összekeverem majd egyforma darabokra osztom.
Mindegyik darab közepére egy-egy szem kimagozott rumos meggyet teszek, majd golyóvá formázom öket.
A tört étcsokoládét gőz fölött felolvasztom.
A felolvasztott csokoládémasszában meg forgatom a rumos gesztenyegolyókat. Ha meg megfagyott rajta a máz, tálalható.

Szakács: barbi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*