Hát ez is csodás, mint mindegyik remeked! Gratulálok, isteniek a receptjeid!
4 db egész csirkecomb vagy 8db felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 db hgyes erős paprika
1 ág friss vagy 1 ek.szárított rozmaring
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt bors
1 kk.kakukkfű
2-3 ek.libazsír
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk.Ha friss a rozmaring leszedjük a leveleit.A vöröshagymát megpucoljuk és négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.A combokat a zsiradékkal egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát és rákarikázzuk az csípős paprikát.Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.