Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Rozmaringos sült házinyúl

felvitel dátuma: 2011-03-27 21:44:29       mai nézettség: 1       nézettség: 3236
részletes recept
Rozmaringos sült házinyúl
Hozzávalók 4 személyre:

1 házinyúl  májjal és vesékkel együtt
5 db rozmaring ág
5 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
egy kevés őrölt feketebors
1 kiskanál piros paprika
tengeri só
1,5 kg megtisztított és félbevágott burgonya
1dc főzőtejszín
 

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 100 perc

Elkészítés:

Nekem olyan szerencsém van, hogy gyakran kapok rokonoktól házinyulat ajándékba.A húsa nagyon egészséges, nincs benne choleszterol.Mindenkinek ajánlom .
Egy nagyobb, és mélyebb kiolajozott tepsire rakom a felszeletelt, vagy egész megsózott nyulat a belsőségekkel, megszórom a rozmaringgal, a durvára vágott fokhagymával, körberakom a megsózott  burgonyával. Az egészet enyhén megszórom a borssal, és meglocsolom a tejszínnel.
180 fokon ,alufólia alatt sütöm 1,5 óráig.Azután a fóliát leveszem, megkenem a paprikával, és sütöm úgy 10 percig.
 

Szakács: Rozi


Film link: http://www.facebook.com/l/4c3b4vv_dbVTVCIiXxFsDQKnDKg/somorcik.sz.rozalia@gmail.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*