1 házinyúl májjal és vesékkel együtt
5 db rozmaring ág
5 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olaj
egy kevés őrölt feketebors
1 kiskanál piros paprika
tengeri só
1,5 kg megtisztított és félbevágott burgonya
1dc főzőtejszín
Nekem olyan szerencsém van, hogy gyakran kapok rokonoktól házinyulat ajándékba.A húsa nagyon egészséges, nincs benne choleszterol.Mindenkinek ajánlom .
Egy nagyobb, és mélyebb kiolajozott tepsire rakom a felszeletelt, vagy egész megsózott nyulat a belsőségekkel, megszórom a rozmaringgal, a durvára vágott fokhagymával, körberakom a megsózott burgonyával. Az egészet enyhén megszórom a borssal, és meglocsolom a tejszínnel.
180 fokon ,alufólia alatt sütöm 1,5 óráig.Azután a fóliát leveszem, megkenem a paprikával, és sütöm úgy 10 percig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.