Hozzávalók: 6 főre
1,2 kg oldalas, 10 gerezd fokhagyma, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 citrom, 2 db 20 –cm rozmaring ág, 1,5 dl félszáraz rozé bor,1 EK méz, 1 EK zsír
Elkészítése:
A húst leöblítjük, feldaraboljuk, bedörzsöljük sóval. A fokhagymát és a hagymát meghámozzuk, a citromot forró, folyó víz alatt megsikáljuk. A rozmaringágakat leöblítjük, az egyikről leválasztjuk a levélkéit. |
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.