Fincsi lehet!!:))
Hozzávalók: 1 feldarabólt nyuszi, só, fűszer keverék,/én a fokhagymást fűszer sót használom, mert sok fúszer is van benne/,zsiradék a sütéshez, rozmaring levél,/friss/.
Elkészítés: A hust serpenyöbe teszem a zsiradékkal együtt, sózom, rászórom a fűszer keveréket,majd öntök alá vizet,és fedő alatt párolom. Ha a hús még kemény,a vizet pótolom. Amikor megpuhult a hús lesütöm zsirjára, és szép pirosra sütöm.A végén teszem rá a rozmaring leveleket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.