4 nagyobb szelet pulykamell
4 db nem túl édes alma
5 dkg vaj
csipet őrölt fahéj
szárnyas fűszerkeverék
só
étolaj
Előkészítés:A pulykamelleket kiklopfoljuk,sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.Az almáknak kivágjuk a magházát és ujjnyi szeletekre vágjuk.
Elkészítés:A pulykamelleket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.
Az almakarikákat egy kis őrölt fahéjjal megszórjuk/aki szereti/és vajon mindkét oldalukat hirtelen átsütjük.A pulykamell szeleteket a sült almával és tetszőleges körettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.