Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Roston harcsafilé joghurtos salátával

felvitel dátuma: 2011-08-08 17:09:51       mai nézettség: 1       nézettség: 2342
részletes recept
Roston harcsafilé joghurtos salátával
Hozzávalók 4 személyre:

4 db afrikai harcsafilé

1 db kígyó uborka

4 db tv paprika

4 db paradicsom

2 fej lila hagyma

3 dl joghurt

őrölt fehér bors

1 cs metélő hagyma

étolaj

liszt

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A zöldségeket megmossuk,tetszőlegesen felaprítjuk /szeletbe,csíkokra..stb/és összekeverjük.A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk /beirdaljuk/de nem vágjuk át.Sózzuk,borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal.Sóval borssal ízesítjük.

Elkészítés:A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.

A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*