4 db afrikai harcsafilé
1 db kígyó uborka
4 db tv paprika
4 db paradicsom
2 fej lila hagyma
3 dl joghurt
őrölt fehér bors
1 cs metélő hagyma
só
étolaj
liszt
Előkészítés:A zöldségeket megmossuk,tetszőlegesen felaprítjuk /szeletbe,csíkokra..stb/és összekeverjük.A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk /beirdaljuk/de nem vágjuk át.Sózzuk,borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal.Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés:A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.