Nagyszeru recept, szép, mint mindig, ráadásul nagyon egészséges.
4 db nagyobb csirkecomb
1 kisebb fejeskáposzta
2-3 szál sárgarépa
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
só
1/2 dl olíva olaj
balzsamecet
1/2 citrom leve
étolaj
Előkészítés: A csirkecombokat kicsontozzuk úgy, hogy a hús egyben maradjon. Sózzuk,borsozzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk vagy lereszeljük. A káposztát vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A répát és a káposztát összekeverjük. Ráöntünk 0,5 dl olíva olajat,pár csepp balzsamecetet és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk 10-15 percet állni hagyjuk. A combokat grillen vagy serpenyőben szép pirosra sütjük és a salátával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.