Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Roston csirkecomb filé barna rizzsel

felvitel dátuma: 2011-08-15 16:42:57       mai nézettség: 3       nézettség: 2443
részletes recept
Roston csirkecomb filé barna rizzsel
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

4 szál sárgarépa

10 dkg vaj

40 dkg barna rizs

ételízesítő

őrölt fehér bors

szárnyas fűszer

cukor

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 25 perc

Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Előkészítés:A sárgarépákat megtisztítjuk,felkarikázzuk.A csirkecombokat kicsontozzuk úgy,hogy lehetőleg a hús egyben maradjon.Sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.

Elkészítés:A rizst sós,vegetás vízben megfőzzük,leöblítjük,kevés olvasztott vajjal átkevrjük.A sárgarépát vajon megpároljuk,ízesítjük sóval,borssal és pici cukorral/haszükséges/A csirkecombokat grillen vagy serpenyőben átsütjük. A megsült combokat a rizzsel és a párolt sárgarépával tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*