4 db csirkecomb
4 szál sárgarépa
10 dkg vaj
40 dkg barna rizs
ételízesítő
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
cukor
étolaj
só
Előkészítés:A sárgarépákat megtisztítjuk,felkarikázzuk.A csirkecombokat kicsontozzuk úgy,hogy lehetőleg a hús egyben maradjon.Sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.
Elkészítés:A rizst sós,vegetás bő vízben megfőzzük,leöblítjük,kevés olvasztott vajjal átkevrjük.A sárgarépát vajon megpároljuk,ízesítjük sóval,borssal és pici cukorral/haszükséges/A csirkecombokat grillen vagy serpenyőben átsütjük. A megsült combokat a rizzsel és a párolt sárgarépával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.