Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » rostélyoson sült csirkecomb,petrezselymes pityoka,

felvitel dátuma: 2011-08-18 16:52:53       mai nézettség: 1       nézettség: 4323
részletes recept
rostélyoson sült csirkecomb,petrezselymes pityoka,
Hozzávalók 4 személyre:

1kg kicsontolt csirkecomb, so, bors, origáno, pirospaprika, fokhagymapor, örölt köménymag,olaj                1kg pityoka vagyis burgonya, petrezselyem zöld, so, bors,1 fej hagyma , s olaj              1/2kg paradicsom, 3jo nagy fej hagyma so ecet viz

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

a csirkecombot bepácoljuk a füszerekbe s olyan 2 ora mulva süthessük, a burgonyát hajába megfözük, meghámozzuk összevágjuk kicsi olajba a hagymát megpiritsuk az összevágot petrezselyem zöldel so bors,    a savanyaság a paradicsomot összevágjuk, a hagymát szintén so ecet s izlés szerint viz jo étvágyat

Szakács: Heli


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2011 augusztus 18

Nagyon guszta!Gratulálok!

10/10 Kálmán Árpádné 2011 augusztus 18

Ez csucs finim lehet meg is csinálom az ünnepek alatt.

0/10 Takács Éva 2014 október 25

Oregano:-) Ha pityóka, akkor az nem román étel és a székelyekre nézve az a legnagyobb sértés , ha románoknak nevezik őket !

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*