1 kisebb karfiol
150 gr roquefort sajt, vagy bármilyen hasonló
150 ml tejszín 30 %- os
50 gr vaj
só, feketebors
A karfiolt sós vízben megfőzöm, majd egy kivajazott tepsire szeletelem. Megszórom roquefort szeletekkel, a megmaradt vajszeletekkel, enyhén megborsozom, meglocsolom a tejszínnel. Előremelegített sütőben sütöm 40 percig. Tálalom. Legfinomabb hozzá a sima kenyér.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.