Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Roppancs

felvitel dátuma: 2016-11-06 16:52:45       mai nézettség: 2       nézettség: 2560
részletes recept
Roppancs
Hozzávalók 12 személyre:

Roppancs
50 dkg liszt
1 kocka ráma
15 dkg dió
25 dkg porcukor(13 dkg fele a tésztába a másik fele a megszorasahoz)
1 vaniliáscukor a szórasához

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyurjuk egy darázs maszát kapunk azt egy kicsit a kezünkbe megnyonjik és egy ha meg marad a kezümkbe egy darabban . Az jo .
Utána egy formákba kicsit púpos belenyomni és megsütni olyan 200 fokon.
Akor mikor kicsit barnás , kiszedni a formából és a vaníliás porcukrosba bele megforgtani.
És kész. Lehet melegen is megforgtani de lehet kicsit kihült álapotban ha meleg kicsit ráolvad a cukor de nem baj finom nagyon sokáig eláll

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*