Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Ropogós,majoránnás csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-07-28 10:32:49       mai nézettség: 2       nézettség: 2642
részletes recept
Ropogós,majoránnás csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók 4 személyre:

4 db egész csirkecomb  vagy 8db felsőcomb

5-6 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 kk.ételízesítő

1 kk.majoránna

szárnyas fűszerkeverék

őrölt bors

2-3 ek.libazsír

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk.

Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:))

étvágyat kívánok hozzá.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*