Hozzávalók 4 személyre:
4 db egész csirkecomb vagy 8db felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kk.ételízesítő
1 kk.majoránna
szárnyas fűszerkeverék
só
őrölt bors
2-3 ek.libazsír
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük,közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket,négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Köretnek főtt sült burgonya,vajas bébi répa és rizi-bizi készült mellé.:))
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.