Nagyon étvágygerjesztő!Mentettem!
kenyér
ketchup
tejfol
szalámi
fustolt szalonna (én nem fustoltet használtam)
paradicsom
paprika
kukorica
reszelt sajt
Úgy készítjuk el, mintha pizzát készítenénk: megkenjuk a kenyereket ketchuppal vagy tejfollel, fele-fele arányban. Ráhalmozzuk a csíkokra vágott szalámit, fustolt szalonnát, paradicsom- és paprikadarabokat, kukoricát, és a reszelt sajtot. Elomelegített sutobe tesszuk 10-15 percre kb. 200 fokon, amíg a tetején megolvad a sajt, és a kenyér alja jó ropogós lesz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.