Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Ropogós csírkeszárny piritott krumplival

felvitel dátuma: 2011-02-13 09:53:04       mai nézettség: 1       nézettség: 2130
részletes recept
Ropogós csírkeszárny piritott krumplival
Hozzávalók 1 személyre:

12 db csírkeszárny

1 fej hagyma

6 szem krumpli

1-1 csapott evőkanál gyros és magyaros fűszerkeverék

olaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Egy tálba teszem a fűszereket és úgy másfél deci olajjal elkeverem,
Bele rakom a szárnyakat és jól összeforgatom vele,hogy mindenütt bevonja a fűszeres olaj.
Hagyom pácolódni úgy 20 percet,jobban átveszi a fűszer ízét.
Ezután tepsibe rakom,a hagymát és a krumplit 4 részre vágom és a hús közzé rakom.
Felöntöm vízzel,lefedem fóliával és forró sütőbe rakom.
Mikor megpuhult kitakarom és ropogósra sütöm.
Savanyú uborkát is adok hozzá.

Lányom kedvenc étele.Jó étvágyat hozzá!

Szakács: Gabcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

8/10 Zia50 2011 február 13

Igen, ez nagyon finom. (Annyi a különbség, hogy én a krumplit a tepsiben visszamaradt, fűszeres olajban pirítom meg a sütőben.)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*