Nagyon guszta!Étvágygerjesztő!
Az elkészítésnél feltüntettem az adagokat is...A fűszerek Toldi Fűszer termékek
2-3 dl tejet besózok és borsozok, 5 gerezd fokhagymát belereszelek, majd belerakok 1/2 kg-nyi csíkokra vágott csibemellet. Ezt pár órára bedobom a hűtőbe, de a legjobb 1 éjszakát benne hagyni, hogy jól beszívja a husi az ízeket!:) Majd kiszedem a húsokat, kinyomkodom a tejet belőlük és egy nagyobb tálba öntök sima lisztet vagy meg "Gustin kukoricakeményítőt". Mindkettő jó, csak az utóbbitól talán ropogósabb lesz! Ebben megforgatom a husikat és picike olajon pirosra sütöm. Ilyenkor van a kósti, hogy elég sós-e lett, de azon lehet még segíteni!:) Máris lehet fogyasztani, így ropogós, de én tovább bolondítottam...Beleöntött
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.