Finom!
1 egész csirkemell filé,
só,
bors,
20 dkgliszt
pirosparika,
kefír
1/2 csomag sütőpor,
olaj
A csirkemellfiét nagy kockákra vágom, befűszerezem és állni hagyom.
Elkészítem a panírt.
A liszbe teszek sót, borsot piros tört parikát összekeverem és két részre osztom!
Az elsőbe beforgatom a csirkekockákat utána jön a kefír majd megint a liszt.
Forró olajba kisütöm és hasábburgonyával tálalom!
Csak aznap ropogós!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.